4k-tearing-up-long-term-contract_x1cgyclo__F0003 2000x646px

Förfogandeavtal av Timeshare

Timesharebolag köper mycket sällan tillbaka eller säljer om produkterna som fick många ägare att tro och de flesta människor kan inte ens ge bort sina timesharesveckor på grund av de långsiktiga finansiella skulder som kan vidarebefordras till deras barn.

Detta har resulterat i en ökning av antalet personer som försöker komma ur sina kontrakt. Det gäller även företag, varav några är äkta och andra inte, som hjälper till att  säga upp avtal.

Mycket få av dem har funnits i mer än några månader, så det är minst sagt knepigt att bedöma deras trovärdighet och resultat.

Bland de tjänster som många äkta företag erbjuder är:

  • Avskrivningstjänster
  • Återbetalningar och ersättningskrav
  • Kreditskyddstjänster
  • Tidsdelningsundersökning
  • Fallbehandling och juridisk representation

Tvivelaktiga timeshareföretag:

  • Telefonsamtal är ofta den första kontakten, varav någon erbjuder dig hjälp med att sälja eller avyttra din timsharesandel. Detta innebär vanligtvis att säljaren deltar i ett möte för att diskutera förfarandet, men i verkligheten diskuteras sällan avskaffandet och en annan produkt erbjuds vanligen i stället.
  • Ersättningskrav används som ett verktyg för att övertyga dig om att delta i mötet antingen i Storbritannien eller utomlands för att diskutera möjligheten till ett krav men vanligtvis är dessa möten en annan rökskärm för att erbjuda dig en ny timesharesprodukt.
  • Mycket få av dem har funnits i mer än några månader, så det är minst sagt knepigt att bedöma deras trovärdighet och resultat.

Äkta företag ber dig inte att fatta beslut på plats, lämna ut dina kreditkortsuppgifter eller göra något som gör dig orolig.

Tvivelaktiga företag för Tidsdelningsavyttring använder en mängd olika trick och tryckmetoder för att få dig att betala mer pengar omedelbart.

Kom ihåg att ett företag som kontaktar dig direkt utan ditt samtycke bryter mot Lagen om uppgiftsskydd och bör rapporteras.

Ring oss idag på: 01887 820143

För ärlig, oberoende rådgivning

Om oss

På The Claims Solution Group strävar vi efter att ge förstklassig rådgivning och laglig säkerhet till våra kunder. Vårt team av vänliga, motiverade proffs kommer alltid att ge dig råd efter bästa praxis på en rad juridiska och lagstadgade frågor.

Öppettider

Måndag   10am - 6pm

Tisdag   10am - 6pm

Onsdag   10am - 6pm

Torsdag   10am - 6pm

Fredag   10am - 6pm

Lördag   Stängt

Söndag   Stängt