Ett lag som hjälper dig att lyckas

För ett gratis telefonsamtal, kontakta Storbritanniens ledande företag för Timehsares savskrivningar - Idag!

terminating a timeshare

Dags att säga adjö till Tidsdelningen

Vi erbjuder gratis, opartisk rådgivning om alla frågor som gäller reklamationer och avskrivning av Timesharesningar För att begära ett samtal, tryck bara på "Kontakta oss"-knappen och ta farväl till dina Timeshares bekymmer.

Underhållsavgifter för Tidsdelningar

Många Timeshare ägare ser underhållsavgifterna stiga genom taket. När nya Timesharesköpare blir mer sällsynta så siktar operatörerna på befintliga ägare med prisökningar långt över inflationen.

Ta reda på hur detta påverkar dig med vår Underhållsavgiftskalkylator.

Komma ur sitt Timesharekontrakt

Om du har fått nog av ditt medlemskap så har du några alternativ när det gäller att komma ut ur Timeshare.

Läs mer

Konsumenträttigheter

År 2015 gjordes stora förändringar inom området för konsumentskydd samt nya befogenheter att kräva återbetalningar.

Läs mer

Avsluta en Timeshare

Avslutning av en Timeshare görs avsiktligt svårt av en anledning - Timeshareföretag gör sina vinster från underhållsavgifter.

Läs mer

Avskrivningsföretag

Antalet företag för avskrivning från Timeshare har ökat, varav några är äkta och andra inte.

Läs mer

Underhållsavgifter för Timeshareägare

Många ägare står inför svåra beslut om underhållsavgifter. Om dina omständigheter har förändrats...

Läs mer

Kontakta oss

Du är bara ett telefonsamtal bort från en faktisk, konsultation utan skyldigheter, som beväpnar dig med en ärlig bedömning av ditt ärende.

Läs mer

Kundreferenser

“Efter att vi har haft en andelslägenhet hos Westgate Vacation Villas i Orlando under många år, som vi utan att lyckas försökt att på alla sätt bli av med, fick vi av en slump kontakt med Claims Solution Group. Dom lyckades där vi har misslyckats, att befria oss från kontraktet med Westgate. Under deras arbete fick vi kontinuerliga uppdateringar om framstegen, via trevliga telefonsamtal. Vi upplevde ett professionellt och trevligt bemötande, och kan verkligen rekommendera Claims Solution Group för liknande uppdrag.”

Gunilla och Christer Jonsson (Augusti 2020)

“Vi hade relativt högt ställda förväntningar på vårt Timeshare medlemskap och under den första tiden kände vi oss nöjda men upplevde att allt eftersom
tiden gick så blev servicen sämre och möjligheten att få tillgång till önskade resmål blev också allt svårare. Vidare så höjdes avgifterna för medlemskapet på ett icke
förväntat sätt så detta plus några andra faktorer gjorde att vi tackade ja till när Claims Solution Group tog kontakt med oss och informerade om möjligheten att inleda en process för att i förtid lösa ingått medlemskap samt i slutändan eventuellt även kunna uppnå en återbetalning av erlagt avgift för medlemskapet.

Claims Solution Group har på ett utmärkt sätt hanterat processen genom att regelbundet kontakta oss med uppdateringar av hur arbetet med att avsluta medlemskapet fortskridit och nu i dags datum så är medlemskapet annullerat.

Vi rekommenderar andra personer med Timeshare medlemskap att låta Claims Solution Group ta hand om processen för att i förtid avsluta ett ingånget medlemskap då vi känt oss väl omhändertagna men framför allt upplevt att CSG har den kompetens och kontakter som krävs för att uppnå ett positivt resultat av en ingången process.”

Göran and Barbro Blomstedt (Augusti 2020)

"Vi såg ingen lösning på hur vi skulle komma ur medlemskapet när vi förstod att vi skulle betala en avgift varje år. Vi har med er hjälp kommit ur medlemskapet och det är vi väldigt tacksamma för! Vi skulle rekommendera er till andra behövande. Vi har blivit bra bemötta och ni har gjort ett bra arbete."

Solweig och Sven-Olov (September 2020)

"Det var svårt för oss att komma i kontakt med timeshare företaget när vi ville avyttra andelarna vilket gjorde att det inte gick att sälja/ge tillbaka eller avyttra timeshare. Genom att använda era tjänster har avyttrandet av vårt timeshare lyckats. Jag skulle rekommendera Claims Solution Group till andra. För vi har fått den hjälp vi behövde och för att ni fortlöpande haft kontakt med oss för att delge information kring processen i arbetet. Samt att vi fortlöpande fått svar på våra frågor"

Kantola (September 2020)

"Vi kan verkligen rekommendera Claims Solution Group som med sitt arbete och vänliga bemötande och arrangeman hjälpte oss komma ur vår resort på Kreta. Extra tack till Dag Daram och Jennifer Johansson vår kontaktpersoner.

Vi har haft en andelslägenhet på Kreta i många år. Från början Club Greece. Sedan bytte andelslägenhet ägare två gånger. Senast Diamen Resort.

Då blev det allt svårar att boka lägenheter och dessutom dyrare.

Alla fina löften om att resorten skull gå upp i värde och att det var enklet att sälja den, var helt enkelt inte sant.

Så vi är så nöjda med avslutet."

Göte och Gudrun (November 2020)

Du är bara ett steg bort från att avsluta Timeshare

Tala med en specialist idag och få ärliga och opartiska råd för alla dina Timesharesproblem.

Ring oss idag på: 01887 820143

För ärlig, oberoende rådgivning

Om oss

På The Claims Solution Group strävar vi efter att ge förstklassig rådgivning och laglig säkerhet till våra kunder. Vårt team av vänliga, motiverade proffs kommer alltid att ge dig råd efter bästa praxis på en rad juridiska och lagstadgade frågor.

Öppettider

Måndag   10am - 6pm

Tisdag   10am - 6pm

Onsdag   10am - 6pm

Torsdag   10am - 6pm

Fredag   10am - 6pm

Lördag   Stängt

Söndag   Stängt