close-up-contract-desk

Timesharesfordringar

Aktuella domar i de högsta domstolarna har vänt strömmen till fördel för timesharesägarna. Förändringarna innebär att livstidsavtal, flytande veckor, insättningar som betalades under avköpsperioden och timesharesandelar som säljs som en investering nu anses vara olagliga.

Även om du tidigare har misslyckats eller blivit tillsagd att du inte har någon rätt så kan vi hjälpa dig att kräva och få ut ersättning.

Vad har förändrats?

Högsta domstolens domar är komplicerade men det finns fyra huvudbeslut som är goda nyheter för ägarna.

  • Livstidsavtal (över 50 år) som har ingåtts efter den 5:e januari 1999 har förklarats olagliga.
  • Om timesharesägaren betalade en förskottsbetalning eller insättning under "ångerveckan/betänketiden" så är kontrakten olagliga.
  • Om kontraktet beskrivs som "Flytande arrangemang/veckor" så är kontraktet också olagligt.
  • Om tinesharesprodukten presenterades som en investering eller det föreslogs att återförsäljningsvärdet skulle öka så finns det ett fall för vilseledande information.
Contract-Cancelation-2_984e9d1d1558d764fd2b3de5cff3934c

Vilka timesharebolag/grupper kan vi hjälpa dig med?

Vi har många års erfarenhet av att hjälpa timesharesägare att komma undan sina oönskade tidsdelningar, poäng eller delvisa kontrakt med grupper/bolag i hela Storbritannien, Europa och resten av världen - och vi har haft framgång med att hjälpa kunder från Diamond Resorts International, Club La Costa/CLC, RCI, Silverpoint, Marriott, Resort Properties, och Anfi bland andra.

Det finns dock vissa timesharesavtal som vi för närvarande inte kan hantera.  Så för att få en korrekt bild av var du står och för att ta reda på om och hur vi kan hjälpa dig, vänligen kontakta oss idag.

Kan vi kräva tillbaka några pengar?

För de flesta av timesharesägarna som kommer till oss för hjälp så är det viktigaste för  dom att komma ur kontraktet.  Våra experter kan också ge råd om hur man går tillväga och vilka möjligheter det finns för ersättningskrav mot timesharebolag, grupper och tillhörande finansleverantörer.

Vad kommer det att kosta att avsluta mitt kontrakt?

Varje fall är unikt och det finns ett stort antal faktorer som kan påverka omfattningen av det arbete som krävs, och därmed kostnaden för att hjälpa dig att helt, slutligen och juridiskt lämna ditt kontrakt.  Vad vi kan säga är att vi bara tar upp ditt ärende, oavsett om du lämnar ditt timeshareskontrakt, gör ett skadeståndsanspråk (eller båda) om vi är fullt övertygade om att vi kommer att kunna fullfölja processen för din räkning.

Ring oss idag på: 01887 820143

För ärlig, oberoende rådgivning

Om oss

På The Claims Solution Group strävar vi efter att ge förstklassig rådgivning och laglig säkerhet till våra kunder. Vårt team av vänliga, motiverade proffs kommer alltid att ge dig råd efter bästa praxis på en rad juridiska och lagstadgade frågor.

Öppettider

Måndag   10am - 6pm

Tisdag   10am - 6pm

Onsdag   10am - 6pm

Torsdag   10am - 6pm

Fredag   10am - 6pm

Lördag   Stängt

Söndag   Stängt