pensioner-couple-on-beach_d6b1f086dd88e99bade24bf5a3d287c4

Viikko-osakesopimuksen irtisanominen

Viikko-osakesopimuksen irtisanominen on vaikeaa siitä syystä, että lomakohteet eivät halua menettää hoitomaksuja, joten useimmat niistä eivät anna sinun luovuttaa jäsenyyttäsi takaisin.

Ne eivät yksinkertaisesti halua sinun lähtevän ja he tekevät lähtemisestäsi mahdollisimman hankalaa.

Jatkuvuuslauseke

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että omistat viikko-osakkeesi ikuisesti ja lapsesi ja heidän lapsensa ovat vastuussa maksuista sinut periessään. Tämä on pelottava ajatus monille omistajille erityisesti siksi, että 80 % viikko-osakkeiden omistajista ei tunne omistajuuteen liittyviä sääntöjä.

Ensimmäinen vaihe on selvittää, minkä tyyppinen sopimus sinulla on ja hakea tarvittaessa oikeudellista apua. Älä anna kenenkään painostaa sinua hätäisiin päätöksiin ennen kuin olet saanut tietää kaikki faktat.

Voinko luovuttaa viikko-osakkeeni takaisin?

Hyvin harvat yhtiöt antavat sinun tehdä niin, koska menettäessään jäsenyytesi ne menettävät myös maksamasi hoitomaksut. Vaikka tämä vaihtoehto olisi olemassa lomakohteessasi, sinun on muistettava, että menetät kaikki omistajuuden aikana tekemäsi sijoitukset etkä saa jäsenyyttäsi takaisin, jos muutat mielesi.

179709-300x202

Voinko tehdä korvausvaatimuksen?

Monet viikko-osakkeiden omistajat, jotka ovat yrittäneet päästä eroon viikko-osakkeistaan vuosien ajan, ovat vain onnellisia vapautuessaan loputtomista hoitomaksuista ja joustamattomasta lomajärjestelmästä. Korvausvaatimuksen tekeminen saattaa silti olla mahdollista tietyissä tilanteissa. Ota yhteyttä meihin selvittääksesi, onko sinulla mahdollisuutta tehdä vaatimus.

Liittyykö viikko-osakesopimuksen irtisanomiseen kustannuksia?

Riippuen valitsemastasi toimintatavasta irtisanominen saattaa aiheuttaa kustannuksia. Lomakohteesi saattaa veloittaa sinua jäsenyytesi luovuttamisesta tai siirtämisestä ja viikko-osakkeiden lunastusyhtiöt yleensä veloittavat myös maksun riippuen viikko-osakevastuun lopettamiseen liittyvän työn määrästä.

Mistä tiedän, että sopimukseni on peruutettu?

Kun olet laillisesti luopunut viikko-osakkeestasi, saat virallisen ilmoituksen lomakohteestasi, jossa ilmoitetaan, ettet enää omista heiltä viikko-osaketta etkä ole vastuussa mistään maksuista.

Soita meille tänään numeroon: 01887 820143

Rehellisiä, puolueettomia neuvoja

Yrityksemme

Claims Solution Groupissa meillä on tavoitteena antaa ensiluokkaisia neuvoja ja oikeudellista tukea asiakkaillemme. Ystävällisten ja motivoituneiden ammattilaisten tiimimme antaa sinulle aina parhaat käytännön neuvot monissa lakisääteisissä kysymyksissä.

Aukioloajat

Maanantai    10.00–18.00

Tiistai    10.00–18.00

Keskiviikko    10.00–18.00

Torstai    10.00–18.00

Perjantai    10.00–18.00

Lauantai   Suljettu

Sunnuntai   Suljettu