4k-tearing-up-long-term-contract_x1cgyclo__F0003 2000x646px

Viikko-osakkeiden lunastusyhtiöt

Viikko-osakekohteet ostavat takaisin tai jälleenmyyvät hyvin harvoin tuotteitaan, kuten monien omistajien annettiin uskoa ja monet viikko-osakkeiden omistajat eivät voi edes antaa viikko-osakkeitaan pois johtuen pitkäaikaisista taloudellisista vastuista, jotka voivat siirtyä lapsillesi.

Tämä on johtanut siihen, että niiden ihmisten määrä on lisääntynyt, jotka haluavat päästä eroon viikko-osakkeistaa samoin kuin on lisääntynyt lunastusyhtiöiden määrä, joista jotkut ovat rehellisiä ja toiset eivät.

Hyvin harvat niistä ovat olleet toiminnassa muutamaa kuukautta kauemmin, joten niiden luotettavuuden ja tulosten arvioiminen on vähintäänkin hankalaa.

Palveluita, joita useat rehelliset yritykset tarjoavat ovat:

  • Peruutuspalvelut
  • Palautus- ja korvausvaatimukset
  • Luottosuojapalvelut
  • Viikko-osaketutkinnat
  • Tapausten vieminen oikeuteen ja oikeudellinen apu

Kyseenalaiset viikko-osakeyritykset:

  • Pyytämätön yhteydenotto on usein ensimmäinen askel, kun joku yrittää tarjota sinulle apua viikko-osakkeesi myynnissä tai luovuttamisessa. Tähän liittyy usein tapaaminen, jossa myyjän kanssa keskustellaan toimenpiteestä, mutta todelisuudessa luovuttamisesta kerrotaan harvemmin ja myyjälle tarjotaan sen sijaan usein muita tuotteita.
  • Korvausvaatimuksia käytetään vakuuttamaan sinut saapumaan tapaamiseen Britanniassa tai ulkomailla keskustelemaan korvausmahdollisuudesta, mutta yleensä nämä tapaamiset ovat peitetarina uuden viikko-osakkeen tarjoamiselle.
  • Jotkut yritykset eivät kutsu sinua tapaamiseen vaan "hoitavat" asiat puhelimitse.

Rehelliset yritykset eivät pyydä sinua tekemään päätöksiä heti, luovuta luottokorttitietojasi tai tee mitään, mikä saa sinut vaivaantuneeksi.

Kyseenalaiset viikko-osakkeiden lunastusyritykset käyttävät erilaisia temppuja ja painostusmenetelmiä saadakseen sinut antamaan lisää rahaa samantien.

Muista, että mikä tahansa yritys, joka ottaa sinuun suoraan yhteyttä ilman suostumustasi, rikkoo tietosuojalakia ja siitä on tehtävä ilmoitus.

Soita meille tänään numeroon: 01887 820143

Rehellisiä, puolueettomia neuvoja

Yrityksemme

Claims Solution Groupissa meillä on tavoitteena antaa ensiluokkaisia neuvoja ja oikeudellista tukea asiakkaillemme. Ystävällisten ja motivoituneiden ammattilaisten tiimimme antaa sinulle aina parhaat käytännön neuvot monissa lakisääteisissä kysymyksissä.

Aukioloajat

Maanantai    10.00–18.00

Tiistai    10.00–18.00

Keskiviikko    10.00–18.00

Torstai    10.00–18.00

Perjantai    10.00–18.00

Lauantai   Suljettu

Sunnuntai   Suljettu