close-up-contract-desk

Viikko-osakkeiden korvausvaatimukset

Viimeisimmät korkeimman oikeuden päätökset ovat olleet viikko-osakkeiden omistajien etujen mukaisia. Muutokset tarkoittavat, että jatkuvat sopimukset, kelluvat viikot, harkinta-ajalla maksetut takuut ja sijoituksena myydyt viikko-osakkeet katsotaan laittomiksi.

Vaikka et olisi onnistunut aiemmin tai sinulle on sanottu, ettei sinulla ole mahdollisuuksia, me voimme auttaa sinua hakemaan korvausta.

Mikä on muuttunut?

Korkeimman oikeuden päätökset ovat monimutkaisia, mutta lähinnä 4 päätöstä ovat viikko-osakkeiden omistajille eduksi.

  • Jatkuvat sopimukset (yli 50 vuotta), jotka on tehty 5. tammikuuta 1999 jälkeen, on katsottu laittomiksi.
  • Jos viikko-osakkeen omistaja maksoi etumaksun tai takuun sopimuksen harkinta-aikana, myös se on laitonta.
  • Jos sopimukset määriteltiin "kelluviksi järjestelyiksi/viikoiksi", sopimus oli myös laiton.
  • Jos viikko-osake esitettiin sijoituksena tai annettiin ymmärtää, että sen jälleenmyyntiarvo nousisi, on kyseessä harhaanjohtava myynti.
Contract-Cancelation-2_984e9d1d1558d764fd2b3de5cff3934c

Minkä viikko-osakekohteiden/-yhtiöiden kanssa voitte auttaa?

Meillä on useiden vuosien kokemus viikko-osakkeiden omistajien auttamisesta pääsemään eroon viikko-osakkeistaan, pisteistään tai osasopimuksistaan yhtiöissä/kohteissa Iso-Britanniassa, Euroopassa ja ympäri maailman. Me olemme onnistuneet auttamaan useiden yhteiöiden, kuten Diamond Resorts International, Club La Costa/CLC, RCI, Silverpoint, Marriott, Resort Properties ja Anfi sekä monen muun asiakkaita.

On kuitenkin tiettyjä viikko-osakesopimuksia, joita emme tällä hetkellä voi hoitaa.  Joten, jotta saisit täysin puolueettoman näkemyksen tilanteestasi ja selvittääksesi, voimmeko me auttaa, ota meihin yhteyttä jo tänään.

Voimmeko me vaatia rahaa takaisin?

Useimmille apuamme pyytäville viikko-osakkeiden omistajille viikko-osakesopimuksesta eroon pääseminen on tärkeintä.  Asiantuntijamme voivat kuitenkin neuvoa yhä laajenevissa mahdollisuuksissa hakea korvausta viikko-osakekohteilta, -yhtiöiltä ja niihin liittyviltä rahoituspalveluilta.

Mitä viikko-osakesopimuksesta eroon pääseminen maksaa?

Jokainen tapaus on erilainen ja sopimuksen purkamiseen liittyvään työn määrään vaikuttavat useat tekijät kuten myös kustannuksiin, jotta sinä pääset kokonaan, lopullisesti ja laillisesti eroon sopimuksestasi.  Voimme sanoa vain, että otamme tapauksesi hoitaaksemme vain, riippumatta onko kyseessä viikko-osakesopimuksen irtisanominen vai korvausten hakeminen (tai molemmat), jos me olemme täysin luottavaisia siihen, että saamme toimenpiteen hoidettua onnistuneesti puolestasi.

Soita meille tänään numeroon: 01887 820143

Rehellisiä, puolueettomia neuvoja

Yrityksemme

Claims Solution Groupissa meillä on tavoitteena antaa ensiluokkaisia neuvoja ja oikeudellista tukea asiakkaillemme. Ystävällisten ja motivoituneiden ammattilaisten tiimimme antaa sinulle aina parhaat käytännön neuvot monissa lakisääteisissä kysymyksissä.

Aukioloajat

Maanantai    10.00–18.00

Tiistai    10.00–18.00

Keskiviikko    10.00–18.00

Torstai    10.00–18.00

Perjantai    10.00–18.00

Lauantai   Suljettu

Sunnuntai   Suljettu