1-x_c108317a7a43dd1d421dffa794aab386

Viikko-osakkeista luopuminen

Tyytymättömimmät viikko-osakkeiden omistajat ovat huomanneet, että useimmat viikko-osakeyhtiöt ovat tehneet niistä luopumisen todella hankalaksi. Jos olet kyllästynyt viikko-osakejäsenyyteesi, sinulla on muutama vaihtoehto siitä luopumiseen.

Ensinnäkin sinun aina kysyttävä ensin lomakohteestasi, voivatko he auttaa, jos jäsenyyteen liitty tiettyjä kriteereitä, kuten siirtomaksut ja -säännöt tai luovutusmahdollisuudet.

Vaihtoehtosi

Useimmat yhtiöt eivät tarjoa jälleenmyyntipalvelua, mutta jotkut voivat suositella hyväksymiään jälleenmyyntiyhtiöitä. Kannattaa huomata, että jotkut yhtiöt antavat sinun palauttaa jäsenyytesi, kun taas toiset voivat veloittaa siitä tai jos jäsenyytesi on jatkuva, saatat tarvita erikoistuneen yhtiön kuten Claims Solution Group oikeudellista apua.

Stamp-Mockup

Jälleenmyynti

Voit myydä viikko-osakkeesi yksityisesti esimerkiksi tähän tarkoitetuilla sivustoilla Ebayssa tai pyytää apua viikko-osakkeiden jälleenmyyntiyrityksiltä.

Ole varuillasi kaikkien ostajien ja organisaatioiden kanssa ja varmista, että olet tyytyväinen päätökseesi. Muista, että olet edelleen vastuussa taloudellisista ja oikeudellisista seuraamuksista, jos jälleenmyyntiyritys ei täytä lupauksiaan.

Me kehotamme erityiseen varovaisuuteen tällä alueella.

Jäsenyyden luovuttaminen

Jotkut lomakohteet antavat sinun yksinkertaisesti luovuttaa jäsenyytesi takaisin edellyttäen, että kaikki hoitomaksut ovat ajan tasalla. Tarkista, liittyykö tähän lisäkustannuksia ja tutustu erityisehtoihin, kuten käyttämättömiä viikkoja ja pisteitä koskevat sääntöihin.

Sinä et saa mitään rahaa takaisin, joten sinun on hyväksyttävä menetyksesi.

Oikeudellinen apu

Jos omistat jatkuvan viikko-osakejäsenyyden tai jos olet ostanut sen Espanjasta vuoden 1999 jälkeen, tarvitset luultavasti oikeudellista apua, koska jatkuvan sopimuksen purkaminen on erittäin monimutkainen tehtävä ja tarvitset siihen kaiken mahdollisen tuen. Toisaalta jos ostit kelluvan viikkosi vuoden 1999 jälkeen, saatat olla oikeutettu korvaukseen, koska Espanjan korkein oikeus katsoi nämä sopimukset mitättömiksi.

Päätä, mikä vaihtoehto on sinulle paras tilanteessasi ja jos tarvitset apua, ota yhteyttä Claims Solution Groupin lakiosastoon tai jätä meille yhteystietosi ja me otamme yhteyttä sinuun.

Soita meille tänään numeroon: 01887 820143

Rehellisiä, puolueettomia neuvoja

Yrityksemme

Claims Solution Groupissa meillä on tavoitteena antaa ensiluokkaisia neuvoja ja oikeudellista tukea asiakkaillemme. Ystävällisten ja motivoituneiden ammattilaisten tiimimme antaa sinulle aina parhaat käytännön neuvot monissa lakisääteisissä kysymyksissä.

Aukioloajat

Maanantai    10.00–18.00

Tiistai    10.00–18.00

Keskiviikko    10.00–18.00

Torstai    10.00–18.00

Perjantai    10.00–18.00

Lauantai   Suljettu

Sunnuntai   Suljettu