2-x_931a167bbbe2cc32a6805bbe5a2dd159

Viikko-osakkeiden hoitomaksut

Monien viikko-osakkeiden omistajien on tehtävä vaikeita päätöksiä hoitomaksuihin liittyen. Jos olosuhteesi ovat muuttuneet ja eikä sinulla ole enää varaa yhä nouseviin hoitomaksuihin, mitä vaihtoehtoja sinulla on? Huomiotta jättäminen saattaa johtaa taloudellisiin vastuisiin ja oikeudellisiin toimenpiteisiin, kun ainoa, mitä nämä omistajat haluavat, on päästä eroon viikko-osakesopimuksistaan ja olla kuuntelematta uusia myyntipuheita.

Jos olet siintä tilanteessa, että kumppanisi on edesmennyt, olet jäänyt eläkkeelle tai jäänyt työttömäksi, sinulla saattaa olla lakisääteisiä vaihtoehtoja sopimuksesi peruuttamiseen.

Mitä hoitomaksut kattavat?

Terveys- ja turvallisuusmääräysten sekä turistilisenssisääntöjen tiukentuessa Espanjassa ja Kanarian saarilla, monet viikko-osakekohteet ovat tehneet perusparannuksia, jotka ovat nostaneet hoitomaksuja.

Tässä on muutamia hoitomaksuilla katettavia elementtejä:

  • Henkilökunnan palkat saattavat muodostaa 40 % lomakohteen menoista (esim. vastaanottovirkailijat, siivoojat, puutarhurit, vartijat, tukihenkilöt ja johtajat)
  • Yleiskustannukset, kuten lämmitys, vesi, sähkö, TV ja laajakaista sekä pesula.
  • Vakuutukset ja verot.
  • Yleinen ylläpito ja majoitustilojen ja rakennusten kunnossapito.

Viikko-osakkeiden hoitomaksut nousivat yli 12 % viime vuonna. Käytä laskuriamme selvittääksesi, kuinka tämä vaikuttaa sinuun.

Mitä tapahtuu, jos lopetan viikko-osakkeen hoitomaksujen maksamisen?

Me kehotamme aina hakemaan oikeudellista neuvontaa ennen maksujen lopettamista, koska se voi johtaa useisiin vakaviin taloudellisiin ja oikeudellisiin seurauksiin, jotka voivat vaikuttaa luottotietoihisi. Yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua ei ole olemassa, koska jokaisessa yhtiössä on eri säännöt sopimusten irtisanomisesta ja jokainen tilanne on yksilöllinen. Vaikka ylimääräisen rahan kuluttaminen ikävään asiaan ei ehkä kuulosta houkuttelevalta, kokenut asianajaja on yleensä aina kustannusten veroinen, koska hän pystyy suojaamaan sinut ikäviltä oikeudellisilta seuraamuksilta. Riippuen viikko-osakesopimuksestasi ja omistajuuden tyypistä, yhtiöillä saattaa olla oikeus periä sinulta hoitomaksut ja oikeuskulut, jos sinä et maksa.

Sopimuksellinen vs sopimukseton

Sopimuksellinen viikko-osake on yleensä jatkuva, mikä tarkoittaa, että sinä olet vastuussa hoitomaksuista kuolemaasi saakka ja lapsesi saattavat joutua hoitamaan myös kustannukset. Vaikka he eivät käyttäisi kiinteistöä, heiltä saatetaan silti periä oikeuskuluja, jos he eivät maksa.

Sopimuksettomat viikko-osakkeet ovat yleensä pistejäsenyyksiä ja niiden irtisanominen on hieman joustavampaa, koska sinä et fyysisesti omista kiinteistöä ja voit vain irtisanoa sopimuksen. Lomakohde voi silti periä erääntyneitä maksuja tai korvausta menetetyistä tuloista ja maksamattomat maksut myydään usein perintäyhtiöille, jotka voivat olla hyvin sinnikkäitä ja epämiellyttäviä.

Muista aina, että voit menettää luottotietosi. Jos olet tässä tilanteessa, ota yhteyttä Claims Solution Groupiin.

Soita meille tänään numeroon: 01887 820143

Rehellisiä, puolueettomia neuvoja

Yrityksemme

Claims Solution Groupissa meillä on tavoitteena antaa ensiluokkaisia neuvoja ja oikeudellista tukea asiakkaillemme. Ystävällisten ja motivoituneiden ammattilaisten tiimimme antaa sinulle aina parhaat käytännön neuvot monissa lakisääteisissä kysymyksissä.

Aukioloajat

Maanantai    10.00–18.00

Tiistai    10.00–18.00

Keskiviikko    10.00–18.00

Torstai    10.00–18.00

Perjantai    10.00–18.00

Lauantai   Suljettu

Sunnuntai   Suljettu